Sensi Therapie

Sensi is een zeer effectieve vorm van therapie voor kinderen en volwassenen. Door dagelijkse gebeurtenissen kun je uit balans raken. Mijn behandeling is erop gericht het evenwicht te herstellen op emotioneel en fysiek vlak. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lijf gestimuleerd waardoor gezondheidsproblemen worden opgelost.

Ik behandel dus niet de klacht, maar juist de TOTALE mens!

Ik doe dit door:

  • Het weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften en orthomoleculaire preparaten (vitamine/ mineralen))
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (voeding & allergie meting)

  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. door remedies – dit zijn druppeltjes die het proces van heling versnellen en inzicht geven in het probleem)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. door massage technieken, weghalen emotionele blokkades door EFT – Emotional Freedom Technique en edelsteentherapie)

Uit ervaring is gebleken dat Sensi Therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven. Meestal zijn 2 tot 3 behandelingen voldoende om weer op eigen kracht verder te kunnen gaan.

De duur van een behandeling varieert. Per behandeling meet ik uit welke technieken ik toe moet passen. Een eerste behandeling kan 2 tot 2,5 uur duren. Hou hier rekening mee bij het plannen van een afspraak. De vervolgbehandelingen zijn over het algemeen korter en duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Tarief Consult:

  • De kosten van een consult zijn €60,- euro per uur
  • Het eerste consult (2-2,5 uur) kost max: €120,- euro
  • Het uurtarief is exclusief de kosten voor eventueel aanvullende middelen, zoals: remedies, voedingssupplementen en orthomoleculaire preparaten. De laatste twee zijn vrij verkrijgbaar in Nederland (uiteraard kan ik deze ook voor je bestellen).

Een afspraak dien je minimaal 24 uur van te voren af te bellen, anders worden de volledige kosten berekend.

Vergoeding zorgverzekeraars: Sensi Therapie is een nieuwe therapievorm, waardoor zorgverzekeraars  (nog) niet bereid zijn om dit te vergoeden.


JIJ & Gezondheid
is lid van de beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. Als CAT-collectief therapeut val ik onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) – klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik hier.

Ik werk als CAT-collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.