Sensi Therapie

Sensi is een zeer effectieve vorm van therapie voor kinderen en volwassenen. Door dagelijkse gebeurtenissen en stress kun je uit balans raken. Mijn behandeling is erop gericht het evenwicht te herstellen op emotioneel en fysiek vlak. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lijf gestimuleerd waardoor gezondheidsproblemen worden opgelost.

Ik behandel dus niet de klacht, maar juist de TOTALE mens!

Fysiek
Allergieën
Buikpijn
Burnout
Hoofdpijn/Migraine
Huidaandoeningen
Nek- of Rugklachten
Opvliegers
Overspannenheid

Menstruatieproblemen
Paniekaanvallen
Reukproblemen
Seksueel misbruik
Slaapproblemen
Spijsverteringsklachten
Vermoeidheid
Verslavingen
Emotioneel

Angst
Boosheid
Hooggevoeligheid
Rouwverwerking
Stress
Trauma’s ongeval/ ziekte
Verdriet
Zelfvertrouwen

Behandeling

Wat kun je verwachten:

  • Het weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften en orthomoleculaire preparaten (vitamines/ mineralen))
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (voeding & allergie meting)

  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. door remedies – dit zijn druppeltjes die het proces van heling versnellen en inzicht geven in het probleem)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. door massage technieken, weghalen emotionele blokkades door EFT – Emotional Freedom Technique en edelsteentherapie)

Uit ervaring is gebleken dat Sensi Therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven. Meestal zijn 2 tot 3 behandelingen voldoende om weer op eigen kracht verder te kunnen gaan.

De duur van een behandeling varieert. Per behandeling meet ik uit welke technieken ik toe kan passen. Een eerste behandeling kan 2 tot 2,5 uur duren. Hou hier rekening mee bij het plannen van een afspraak. De vervolgbehandelingen zijn over het algemeen korter en duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

                   

Tarief Consult

  • De kosten van een consult zijn € 60,- per uur
  • Het eerste consult (2-2,5 uur) kost max: € 120,- voor de volledige behandeling
  • Het uurtarief is exclusief de kosten voor eventueel aanvullende middelen, zoals: remedies, voedingssupplementen en orthomoleculaire preparaten. De laatste twee zijn vrij verkrijgbaar in Nederland (uiteraard kan ik deze ook voor je bestellen).

Een afspraak dien je minimaal 24 uur van te voren af te bellen, anders worden de volledige kosten berekend. Vergoeding zorgverzekeraars: Sensi Therapie is een nieuwe therapievorm, waardoor zorgverzekeraars (nog) niet bereid zijn om dit te vergoeden.