Over mij

Mijn naam is Kirsten van Lierop. Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in gezondheid en de medische wereld. Daarnaast heb ik een passie voor mensen. Ik heb met veel plezier gewerkt in het bedrijfsleven als manager bij grote nationale en internationale bedrijven waar ik veel ervaring heb opgedaan in het coachen van mensen.

In 2014 heb ik zelf gezondheidsklachten ervaren. Dit heeft mij doen nadenken wat ik echt belangrijk vind in het leven. Hierop heb ik besloten op zoek te gaan naar meer zingeving. Uit ervaring weet ik hoe kostbaar gezondheid is, van jezelf maar ook van je familie en vrienden. Ik vind het dan ook bijzonder als ik mag meewerken aan het verbeteren van iemand zijn gezondheid.

Wat mag je van mij verwachten: betrokken, down-to-earth, eerlijk, doortastend & luisterend oor.

Trots ben ik op Burnout Preventie & Begeleiding (BPB), waar JIJ & Gezondheid mee samenwerkt. Dit is een groep van gekwalificeerde professionals die zich richt op preventie van stressklachten en burnout. Middels een multi-disciplinaire en integrale aanpak biedt BPB maatwerktrajecten aan voor individuen.

Daarnaast geeft BPB incompany workshops en kennissessies. Hierbij is duurzaam herstel het doel. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op: www.burnoutpreventienederland.nl.