Essentiële oliën

Uit ervaring weet ik hoe kostbaar gezondheid is, van jezelf maar ook van je familie en vrienden. Vaak stappen we bij lichamelijke klachten naar een reguliere arts voor advies en medicijnen.

Soms is dat ook echt nodig, maar wat als ik je zou vertellen dat we een groot gedeelte van onze klachten zelf kunnen oplossen? Hoe mooi zou het zijn als we het heft in eigen hand kunnen nemen? Zelf onze gezondheid op een positieve manier kunnen beïnvloeden? Dat wil jij toch ook?

Ik heb zelf ondervonden dat we een groot gedeelte van onze dagelijkse lichamelijke uitdagingen zelf kunnen verhelpen. Denk hierbij onder andere aan buikpijn, hoofdpijn, voetschimmel, spierpijn, verkoudheid, angst, stress, slapeloosheid, reuma. Daarom geef ik nu bij mij thuis workshops om geïnteresseerden te informeren over het gebruik van essentiële oliën en wat deze voor jouw lijf kunnen betekenen. Zodat jij zelf invloed kan uitoefenen op jouw gezondheid. En wie wil dat nou niet?

En dat alles met de kracht van de natuur!

In elke even week geef ik op dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 de workshop ‘Het Natuurlijke Medicijnkastje’. Tijdens de workshop ervaar je de geuren, hoor je welke essentiële oliën je kunt inzetten bij welke klacht(en) en hoe je de oliën veilig kunt gebruiken. Alles geheel vrijblijvend en puur informatief. Geïnteresseerd – meld je aan via het contactformulier op de website.