Essentiële oliën

Iedereen kent de rustgevende geur van Lavendel. Heerlijk na een drukke dag. Zo zijn er tal van essentiële oliën die ieder hun eigen werking hebben op ons lichaam en emoties. Een paar voorbeelden:

  • PastTense helpt om te gronden en emoties te balanceren. Helpt stressgevoelens te verminderen. Heeft kalmerende effecten op zowel lichaam en bevordert het gevoel van ontspanning en rust.
  • Elevation: voor een positief humeur en meer vitaliteit. Het is een energiegevend en verfrissend aroma indien op de huid aangebracht.
  • ZenGest: is fijn om te gebruiken na een zware maaltijd. Of voor het vliegen of lange autorit voor een kalmerend aroma.
  • DeepBlue: wordt vaak gebruikt door sporters en mensen die veel trainen voor het kalmeren van de spieren en het ontspannen van hun lichaam na intensieve activiteit.
  • Tea Tree: wordt vaak gebruikt bij huidirritaties en staat bekend om zijn reinigende, huidverjongende effect.
  • Align Centering Blend: Bevordert een gevoel van zelfacceptatie,vertrouwen en subtiliteit.

Nieuwsgierig geworden? Ik nodig je graag uit voor een workshop bij mij aan de keukentafel. Zodat ik je kan vertellen hoe jij zelf invloed kan uitoefenen op jouw welzijn. Dat wil jij toch ook? Een lichaam dat meer in balans is door de kracht van de natuur!

Workshop: ‘Het Natuurlijke Medicijnkastje’
In elke even week geef ik op dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur de workshop ‘Het Natuurlijke Medicijnkastje’. Tijdens de workshop ervaar je de geuren, hoor je welke essentiële oliën je kunt inzetten bij welke fysieke en emotionele uitdagingen en hoe je de oliën veilig kunt gebruiken. Alles geheel vrijblijvend en puur informatief.

Zin in een gezellige en leerzame avond?
Meld je aan via het contactformulier op de website.