Ervaringen

Geweldig als iemand de moeite neemt om een stukje te schrijven over zijn/ haar ervaring:

Dineke – december 2019: We hebben meerdere sessies bij Kirsten gehad. Eerst voor één kind maar al snel kwamen we er achter dat het ook nuttig was om ons tweede kind mee te nemen. Het heeft ons enorm geholpen. Direct na de behandeling zagen we twee vrolijkere kindjes en ook het slapen ging beter. We zijn Kirsten enorm dankbaar.

Imke – augustus 2019: Sensitherapie is voor mij op een ontspannen manier heel bewust worden van wat er in je lijf allemaal gebeurd. Ik voel letterlijk dat Kirsten het weer laat stromen in mijn lijf. Ze weet intuïtief de zere plekken heel prachtig te verwoorden. Voor mij persoonlijk heeft het een hoop vastzittende zaken aan het rollen gebracht. Ik ben nog niet klaar met het weer helemaal in balans krijgen van mijn lichaam, maar zeker op de goede weg! Ik geloof er echt in dat de Sensitherapie hierin de motor is geweest: onder de ontzettend fijne, rustige & bezielende leiding van Kirsten. Ik kom zeker terug!

Pauline – juni 2019: Na een ongeluk van 3 jaar geleden had ik fysieke klachten overgehouden. Kirsten heeft mij geholpen om dit trauma te accepteren. (Door middel van behandeling en traumaverwerking.)

De klachten zijn niet weg maar ik kan het na 3 jaar volledig een plek geven met een positieve gedachte. Heel bijzonder. Dank je wel Kirsten!

Janine – mei 2019: Een behandeling bij Kirsten heeft mij goed geholpen. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar alles wat ze vond, klopte gewoon. Ze stelt je op je gemak en komt met goede handvatten. De behandelingen werkte zo goed, dat ik al snel een enorme verbetering heb ervaren in mijn nachtrust en weer kon doorslapen.

Lizette – mei 2019: Een absolute aanrader!!! Na een bloeduitslag bij de huisarts, waar ik het niet mee eens was, ben ik via via bij Kirsten, sensitherapeut terecht gekomen. Ik had last van verschillende voedsel allergieën. Het was een geweldige ervaring, een bevrijding voor mij met een zeer goed resultaat. Na 3 behandelingen kon ik zo goed als alles weer eten.

Elke2018: Mijn klacht was vooral vermoeidheid en hoofdpijnen in de nacht. Kirsten voert haar behandelingen professioneel uit en vertelt ook wat en waarom ze iets doet. In combinatie met de pepermunt olie ter ondersteuning had ik snel minder last van hoofdpijn. Het heeft mij weer een zetje de goede kant op gegeven. Ik heb de behandeling zelf als zeer prettig ervaren.