Ervaringen

Geweldig als iemand de moeite neemt om een stukje te schrijven over zijn/ haar ervaring:

Safe and Sound Protocol

Geert : De deskundige begeleiding van Kirsten bij muziektherapie (SSP protocol) heeft een grote meerwaarde. Door in groepsverband de de sessies te doorlopen werd ik me nog bewuster van de resultaten van deze bijzonder effectieve methode. Tijdens de sessies voelde ik bijzondere sensaties. Bijvoorbeeld altijd aanwezige spierspanning die even toenam om daarna zachter te worden. Ook merkte ik dat mijn slaapkwaliteit toenam. Deze effecten houden nu na enkele weken nog steeds aan.

Lucie: Ik heb SSP ervaren als een hele toegankelijke methodiek om de nervus vagus te stimuleren, de zenuw die zorgt voor kalmering van je systeem. De muziek was over het algemeen heel prettig om naar te luisteren. Naarmate de sessies vorderde voelde ik me meer ontspannen. De begeleiding van Kirsten was heel zorgvuldig, warm en zorgzaam.

Mariette: Onder de plezierige en deskundige begeleiding van Kirsten met veel plezier en vooral met veel rust de luistersessies gedaan. Heerlijk om zo weer even de tijd te nemen voor mezelf. Door de oefeningen samen met anderen te doen krijgt het traject extra meerwaarde. Met voor mij als grootste effect: ik hoor beter! Zeker aan de telefoon héél prettig. Tegelijkertijd wat minder gevoelig voor geluiden in de omgeving. Top!

Floor: Ik ervaar meer meer zelfvertrouwen en sta meer open voor sociale contacten. Fijne en deskundige begeleiding door Kirsten.