Ervaringen

Geweldig als iemand de moeite neemt om een stukje te schrijven over zijn/ haar ervaring:

Safe and Sound Protocol

Geert – januari 2022: De deskundige begeleiding van Kirsten bij muziektherapie (SSP protocol) heeft een grote meerwaarde. Door in groepsverband de de sessies te doorlopen werd ik me nog bewuster van de resultaten van deze bijzonder effectieve methode. Tijdens de sessies voelde ik bijzondere sensaties. Bijvoorbeeld altijd aanwezige spierspanning die even toenam om daarna zachter te worden. Ook merkte ik dat mijn slaapkwaliteit toenam. Deze effecten houden nu na enkele weken nog steeds aan.

Lucie – december 2021: Ik heb SSP ervaren als een hele toegankelijke methodiek om de nervus vagus te stimuleren, de zenuw die zorgt voor kalmering van je systeem. De muziek was over het algemeen heel prettig om naar te luisteren. Naarmate de sessies vorderde voelde ik me meer ontspannen. De begeleiding van Kirsten was heel zorgvuldig, warm en zorgzaam.

Mariette – december 2021: Onder de plezierige en deskundige begeleiding van Kirsten met veel plezier en vooral met veel rust de luistersessies gedaan. Heerlijk om zo weer even de tijd te nemen voor mezelf. Door de oefeningen samen met anderen te doen krijgt het traject extra meerwaarde. Met voor mij als grootste effect: ik hoor beter! Zeker aan de telefoon héél prettig. Tegelijkertijd wat minder gevoelig voor geluiden in de omgeving. Top!

Floor – november 2021: Ik ervaar meer meer zelfvertrouwen en sta meer open voor sociale contacten. Fijne en deskundige begeleiding door Kirsten.

Sensitherapie

Dineke – december 2019: We hebben meerdere sessies bij Kirsten gehad. Eerst voor één kind maar al snel kwamen we er achter dat het ook nuttig was om ons tweede kind mee te nemen. Het heeft ons enorm geholpen. Direct na de behandeling zagen we twee vrolijkere kindjes en ook het slapen ging beter. We zijn Kirsten enorm dankbaar.

Imke – augustus 2019: Sensitherapie is voor mij op een ontspannen manier heel bewust worden van wat er in je lijf allemaal gebeurd. Ik voel letterlijk dat Kirsten het weer laat stromen in mijn lijf. Ze weet intuïtief de zere plekken heel prachtig te verwoorden. Voor mij persoonlijk heeft het een hoop vastzittende zaken aan het rollen gebracht. Ik ben nog niet klaar met het weer helemaal in balans krijgen van mijn lichaam, maar zeker op de goede weg! Ik geloof er echt in dat de Sensitherapie hierin de motor is geweest: onder de ontzettend fijne, rustige & bezielende leiding van Kirsten. Ik kom zeker terug!

Pauline – juni 2019: Na een ongeluk van 3 jaar geleden had ik fysieke klachten overgehouden. Kirsten heeft mij geholpen om dit trauma te accepteren. (Door middel van behandeling en traumaverwerking.)

De klachten zijn niet weg maar ik kan het na 3 jaar volledig een plek geven met een positieve gedachte. Heel bijzonder. Dank je wel Kirsten!

Janine – mei 2019: Een behandeling bij Kirsten heeft mij goed geholpen. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar alles wat ze vond, klopte gewoon. Ze stelt je op je gemak en komt met goede handvatten. De behandelingen werkte zo goed, dat ik al snel een enorme verbetering heb ervaren in mijn nachtrust en weer kon doorslapen.

Lizette – mei 2019: Een absolute aanrader!!! Na een bloeduitslag bij de huisarts, waar ik het niet mee eens was, ben ik via via bij Kirsten, sensitherapeut terecht gekomen. Ik had last van verschillende voedsel allergieën. Het was een geweldige ervaring, een bevrijding voor mij met een zeer goed resultaat. Na 3 behandelingen kon ik zo goed als alles weer eten.

Elke2018: Mijn klacht was vooral vermoeidheid en hoofdpijnen in de nacht. Kirsten voert haar behandelingen professioneel uit en vertelt ook wat en waarom ze iets doet. In combinatie met de pepermunt olie ter ondersteuning had ik snel minder last van hoofdpijn. Het heeft mij weer een zetje de goede kant op gegeven. Ik heb de behandeling zelf als zeer prettig ervaren.